Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος ADEY στην Ελλάδα

ΠΡΟΚΑ σημαίνει Προλαβαίνω Καταλαβαίνω. Αυτές οι δύο λέξεις εμπεριέχουν τη φιλοσοφία μας για συνεχή, ενεργή υποστήριξη του εγκαταστάτη και των συνεργατών μας κάθε στιγμή. Με αυτό το σκεπτικό και με οδηγό την πολυετή εμπειρία μας, φέρνουμε στην Ελλάδα σε αποκλειστικότητα τα πρωτοποριακά προϊόντα της ADEY, που διακρίνονται σαν τα κορυφαία του κόσμου.

logo-big

ADEY ο σύμμαχος σας σε οικιακές και εμπορικές εγκαταστάσεις

Είμαστε εδώ για να προστατέψουμε τα συστήματα θέρμανσης σας. Από την εφαρμογή φίλτρων ADEY μέχρι τις καινοτόμες ιδέες μας, βάζουμε τέλος στη διάβρωση του συστήματος θέρμανσης σας

Αποστολή μας είναι να δώσουμε τέλος στα προβλήματα που προκύπτουν από τα συστήματα θέρμανσης τόσο για εγκαταστάτες όσο και για ιδιοκτήτες κατοικιών

Εδώ και μια δεκαετία έχουμε αφοσιωθεί στην δημιουργία νέων προηγμένων τεχνολογιών και επενδύουμε σε πρωτοπόρα προϊόντα προκειμένου να το πετύχουμε αυτό.

 

Δείχνοντας το δρόμο

Αξιοποιώντας την εμπειρία του ως πρώην μαθητευόμενος της British Gas, o Chris είναι ο άνθρωπος πίσω από την καινοτομία της ADEY.

Κατέχοντας άριστη κατανόηση των καθημερινών απαιτήσεων των εγκαταστατών και των τεχνολογιών θέρμανσης δημιούργησε το πρωτοποριακό σύστημα ADEY σχεδιασμένο από εγκαταστάτες υδραυλικούς για εγκαταστάτες υδραυλικούς

UKAS πιστοποιημένο κέντρο ερευνών της ADEY

Έχουμε αναπτύξει ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα ελέγχου ποιότητας νερού ιδανικό για τοπικές αρχές, κατασκευαστικές εταιρείες, εταιρείες και επαγγελματίες εγκαταστάτες.

Βασιλική Πιστοποίηση

Μεγάλος αριθμός των προϊόντων μας έχουν λάβει βασιλική πιστοποίηση. Το 2012 κερδίσαμε το Βασιλικό Βραβείο για Επιχειρήσεις στον τομέα της Καινοτομίας για τα φίλτρα μας και το 2017 κερδίσαμε το αντίστοιχο βραβείο για τα χημικά μας. Τα βραβεία αυτά δεν αποτελούν μια απλή πιστοποίηση της εξαιρετικής μας ποιότητας, αλλά μαρτυρούν επίσης ότι τα προϊόντα μας έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην βιομηχανία.

 

icon phone2316 010 091
Γραμμή τεχνικης Υποστήριξης

 

Καλέστε μας και ένας τεχνικός
σύμβουλος από την ΠΡΟΚΑ
θα σας εξυπηρετήσει.

icon certificateΕπικοινωνήστε μαζί μας